Verlenging huidige regeling Starters International Business t/m 31 maart 2022

De huidige SIB-regeling is vanaf 1 januari 2022 verlengd t/m 31 maart 2022. De verlenging geldt voor de coachingsvoucher, kennisvoucher, missievoucher, marktentree en individuele beursdeelname. De kickstartvoucher en Brexit-voucher worden niet verlengd.

Met de vijf verschillende vouchers kan een MKB ondernemer een bijdrage worden gekregen om te helpen bij:

  • Het werken aan een concreet actieplan
  • Het Individueel deelnemen aan een beurs in het buitenland
  • Het deelnemen aan een gezamenlijke beursinzending of handelsmissie
  • Het kennis verwerven op internationaal juridisch en fiscal gebied en marktonderzoek
  • Het hulp krijgen bij het betreden van een buitenlandse markt

Het budget voor coachingsvouchers bedraagt in de periode van 1 januari t/m 31 maart 2022 € 416.667,-. Het budget voor de overige vouchers en individuele beursdeelname is in deze periode een budget beschikbaar van € 400.000,-.

De vouchers bedragen 50% van de subsidiabele kosten. Een missievoucher bedraagt voor een handelsmissie maximaal € 1.500,- en voor een collectieve beursinzending maximaal € 2.500,-. Voor de overige vouchers geldt een maximale bijdrage van € 2.500,-.

Interesse en/of deskundig advies?

Wilt weten of uw plannen voor een voucher in aanmerking komen? Reageer dan snel. Wij informeren u graag over de subsidiemogelijkheden en kunnen uw aanvraag tijdig verzorgen. Neem contact op met de deskundige adviseurs van ASBR Subsidium via telefoonnummer 088-1260460. Of mail naar info@asbr.nl.