Legio subsidiemogelijkheden voor HR, scholing, leren, ontwikkelen, stages en diverse leerwegen en loopbaanactiviteiten. Per direct en later in 2022!

In de huidige arbeidsmarkt, waarbij schaarste en vergrijzing en toenemende noodzaak tot innovatie en digitalisering de dienst uitmaken, stimuleert de overheid bedrijven extra om in beweging te komen. Zowel landelijke- als regionale overheden hebben meerjarige en kort cyclische regelingen lopen om MKB’ers en grootbedrijven in beweging te brengen.

We merken vanuit ASBR Subsidium dat het tempo waarin regelingen worden geïntroduceerd en aangesproken oploopt. Uiteraard houden wij dagelijks het overzicht over alle mogelijkheden, maar we willen u bij deze oproepen om ieder plan dat u op het gebied van HR, scholing, leren en ontwikkelen, stages of diverse leerwegen heeft aan ons voor te leggen. De kans is groot dat er ook voor u een tegemoetkoming beschikbaar is. Of u dit nu als kostenbesparing ziet of als extra budget voor andere HR maatregelen. Alle financiële hulp is welkom. Toch?

Waar kunt u bijvoorbeeld aan denken?

Naast bovengenoemde mogelijkheden is de kans groot dat er bijvoorbeeld ook voor andersoortig HR advies weer nieuwe mogelijkheden komen. We zijn hier zelfs al over in gesprek geweest met subsidieverstrekkers die dit overwegen. Kortom: bent u voornemens om kosten te gaan maken voor scholing, leren, ontwikkelen, HR, stages of andere loopbaanactiviteiten? Neem eerst contact op met

één van de deskundige adviseurs van ASBR Subsidium. Grote kans dat u hierna een kostenbesparing realiseert of extra budget realiseert voor andere HR maatregelen. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 088-1260460 of info@asbr.nl.