STT Products B.V. ontvangt een subsidie van € 50.000,- met behulp van ASBR Subsidium!

STT Products B.V. uit Tolbert ontvangt een subsidie van € 50.000,- voor de investering in een duurzame en innovatieve werkmethode met behulp van een robotbeladingssysteem.


STT Products

STT Products ontwerpt en ontwikkelt innovatieve fijnmechanica en slimme technische oplossingen die bedrijfsprocessen en productieprocessen vereenvoudigen en versnellen. Veiligheid, efficiëntie en kostenbesparing zijn hierbij veelal de uitgangspunten.

Het team bestaat uit 25 enthousiaste vakmensen, ervaren ingenieurs en innovatie experts met gedegen kennis van werktuigbouwkunde, elektrotechniek, fijnmechanica en software. Met de kennis, ervaring en productiemiddelen die zij tot hun beschikking hebben, kunnen zij het gehele productontwikkelingsproces begeleiden. Van inventarisatie, pre-engineering en prototyping tot de definitieve ontwikkeling, optimalisatie en installatie.

Innovatief en Duurzaam MKB Groningen
De provincie Groningen stelt in totaal €2,4 miljoen beschikbaar om te stimuleren dat in de provincie Groningen gevestigde MKB-bedrijven investeren in innovatie en duurzaamheid. De provincie wil met het programma Innovatief en Duurzaam MKB Groningen zichzelf profileren als innovatie- en duurzaamheidsregio. Daarnaast zijn vernieuwende projecten voor Groninger MKB-bedrijven belangrijk in de ontwikkeling naar een duurzame bedrijfsvoering.

“De Innovatief & Duurzaam MKB Groningen subsidie van de provincie Groningen gaat ingenieursbureau en speciaal machinebouw bedrijf STT Products ondersteunen bij het realiseren van de fabriek van de toekomst. ASBR Subsidium heeft ons daarbij op het spoor van deze regeling gezet en goed geholpen bij de aanvraag en het indienen”.  Menno Kooistra, Directeur