Spreekt u het laatste budget Groningen op Voorsprong (GoV) aan?

De subsidieregeling Groningen op Voorsprong (GoV) nadert zijn einde. De looptijd van de regeling eindigt 1 februari aanstaande. Gezondheidschecks of loopbaanchecks zijn langer gesubsidieerd mogelijk, namelijk tot 15 juni 2017. Voor wat betreft aanvragen voor BBL’ers geldt een nog langere looptijd, te weten tot 1 februari 2018.

We hebben de afgelopen periode vanuit ASBR Subsidium de diverse onderdelen met succes kunnen aanspreken. Vele klanten zagen scholing van personeel (subsidie 47% van de verlet- en opleidingskosten), aanname van jongeren en/of ouderen (subsidie maar liefst 20% van de loonkosten) of loopbaan stimulerende maatregelen gesubsidieerd.

Subsidiabele kosten komen, zelfs met terugwerkende kracht, vanaf 1 februari 2015 in aanmerking. Ondanks de budgetverschuivingen halverwege dit jaar komen de subsidieplafonds in zicht. Wij adviseren snel contact met ons op te nemen bij interesse. Er is op dit moment nog budget. Wees er dus snel bij; het kan nu nog!

  1. Begeleiden van instroom van jongeren en kwetsbare werknemers op de werkvloer
  2. Het bij- en omscholen van werknemers
  3. EVC-trajecten ten behoeve werknemers die hun competenties willen valideren
  4. Het toekomstgericht scholen van werknemers
  5. Het in dienst nemen van kwetsbare werknemers
  6. Gezondheidschecks
  7. Loopbaanchecks
  8. Het in dienst nemen van BBL’ers

Interesse en/of deskundig advies? Heeft u de afgelopen tijd bijvoorbeeld een 55-plusser in dienst genomen? Of een BBL’er begeleid? Wij informeren u graag over de subsidiemogelijkheden van uw plannen. Neem contact op met de deskundige adviseurs van ASBR Subsidium via telefoonnummer 088-1260460. Of mail naar info@asbr.nl.