Groeiend JC-Electronics investeert in krattentransportsysteem

JC-Electronics in Marum is marktleider in de verkoop en reparatie van industriële elektronica. Of het nu gaat om een ‘end-of-life’ artikel of de nieuwste technologie, JC-Electronics zoekt voor elke aanvraag of defect onderdeel een snelle, betaalbare en pasklare oplossing of reparatie. Dankzij gericht strategisch inkoop- en voorraadbeleid, snelle reparaties en een onschatbare markt- en vakkennis, worden klanten zeer effectief geholpen en kunnen zij zich in no-time weer concentreren op hun business.

Het snel groeiende bedrijf investeert in een krattentransportsysteem welke wordt uitgebreid met twee zelfrijdende wagentjes (Robot Order Picker). Dit nieuwe proces wordt ingezet op de nieuwe locatie van het bedrijf op bedrijventerrein Leeksterhout. Het energiezuinige systeem transporteert producten en onderdelen tussen het magazijn en de technische dienst. Dit zorgt ervoor dat JC-Electronics efficiënter en duurzamer kan werken en de komende jaren nog verder kan groeien. Er komen er in de toekomst naar verwachting veertig extra arbeidsplaatsen bij. Het bedrijf, dat nu al ruim 130 mensen in dienst heeft, biedt ook veel mogelijkheden voor mbo’ers die leren en werken combineren en voor personen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

In het kader van het Programma Innovatief & Duurzaam MKB Groningen-2 heeft ASBR Subsidium de aanvraag succesvol begeleid waardoor een bijdrage van € 50.000 is toegezegd.