Over ASBR Subsidium

ASBR Subsidium is specialist in het aanvragen en realiseren van subsidies voor organisaties in heel Nederland. Wij zijn uw gids bij het verwerven van subsidies voor uw activiteiten of projecten. Het verwerven van subsidies in het woud aan regelingen is een vak. Dat vak verstaan wij al vele jaren. Vanaf 1991 om precies te zijn.

De subsidieadviseurs van ASBR Subsidium hebben jarenlange ervaring met de begeleiding van uiteenlopende projecten. Dankzij hun uitgebreide managementervaring en financiële kennis zijn zij als geen ander in staat om uw subsidieverwervingsprojecten succesvol te begeleiden. Zij sturen uw projecten aan binnen de driehoek tijd-kwaliteit-budget en houden daarnaast uw complete projectadministratie bij. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bel of mail ons gerust voor een nadere kennismaking. De kans is groot dat wij óók voor u subsidie kunnen realiseren.
Wilt u nu alvast weten of u mogelijk voor subsidie in aanmerking kunt komen? Vul dan onze subsidiescan in.

ASBR Subsidium is een zelfstandig onderdeel van ASBR B.V., waartoe tevens ASBR Compaz en ASBR YouManagement met een breed scala aan HR diensten behoren.

Statutaire naam en handelsregisternummmer:

ASBR Subsidium B.V.
KVK 02333747