Maatwerkadvies voor MKB’ers in gemeente Groningen tot Euro 5.000,- subsidiabel

Gepubliceerd op 7 augustus 2023

Maatwerkadvies voor MKB’ers in gemeente Groningen tot Euro 5.000,- subsidiabel

Vanaf 1 augustus kan elk MKB bedrijf in de gemeente Groningen in aanmerking komen voor een subsidie van 50% van (advies)kosten op het gebied van bedrijfsontwikkeling, innovatie, strategisch HRM, impact-ondernemen en/of digitalisering. De subsidie bedraagt maximaal € 2.500,-.

Subsidie kan onder andere worden aangevraagd voor:

  • Extern advies voor het laten opstellen van een adviesplan voor bijvoorbeeld financiering, procesoptimalisatie, marketing & sales of beleid.
  • Het kopen van nieuwe producten, processen en diensten voor digitalisering en/of ter ondersteuning van nieuwe verdienmodellen.
  • Extern advies voor het verbeteren van bestaande producten, diensten of processen door toepassing van digitalisering.
  • Het laten uitvoeren van een cybersecurityscan om de digitale weerbaarheid te versterken.

Voorbeelden van niet subsidiabele kosten zijn bijvoorbeeld trainingen en opleidingen, licenties, aanschaf van hardware, webhosting en SEO en SEA. Aanvragen kunnen t/m 15 december 2023 worden ingediend en uw subsidiabele activiteiten starten binnen drie maanden nadat u subsidie hebt verkregen.

Interesse?
Kortom heb je plannen op bovenstaande gebieden, neem dan contact met ons op zodat wij de subsidiemogelijkheden kunnen beoordelen en tijdig een aanvraag kunnen indienen. Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Neem contact op met de deskundige adviseurs van ASBR Subsidium via telefoonnummer 088 – 1260 460. Of mail naar subsidium@asbr.nl