Kijk nú terug; webinar over MDIEU voor bedrijven en corporaties

Gepubliceerd op 19 juli 2023

Kijk nú terug; webinar over MDIEU voor bedrijven en corporaties

De zogenaamde MDIEU regeling bestond al enige tijd voor sectorfondsen, maar komt nu vanwege het succes ook beschikbaar voor bedrijven! Met de “Maatwerkregeling Duurzame Inzetbaarheid en Eerder Uittreden” (MDIEU) kunnen bedrijven vanaf 1 september t/m 30 november 2023 subsidie aanvragen voor activiteiten die de duurzame inzetbaarheid van werkenden in hun organisatie vergroten. Daarnaast kan de subsidie worden ingezet om oudere werknemers met zwaar werk eerder te laten stoppen. De aanvragen worden op volgorde van ontvangst beoordeeld.

We hebben de nodige aanvragen al gereed liggen bij ASBR Subsidium en werken de hele zomer hard door aan de volgende tranche die we direct op 1 september gaan indienen. Begin juli heeft sectorfonds FLOW (Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties) aan ASBR Subsidium gevraagd om in de rol als Projectbureau FLOW een webinar te organiseren voor de hele sector. Het webinar werd verzorgd door inhoudelijk specialist Monique Alberts en host Edwin Klomp namens Projectbureau FLOW. Ze hebben deelnemers in ruim drie kwartier kunnen bijspreken over de regeling, de kansen, valkuilen en alle zaken die van belang zijn voor een succesvolle subsidieaanvraag. Ook werden kijkersvragen ter plekke in behandeling genomen. Kijk het webinar hier terug: https://youtu.be/KEp8sCcMmU4.

 

Ook interesse en/of deskundig advies over MDIEU?
Wilt u laten beoordelen of u in aanmerking komt voor de MDIEU subsidie? Wij informeren u graag over de subsidiemogelijkheden en kunnen uw aanvraag tijdig verzorgen. Neem contact op met de deskundige adviseurs van ASBR Subsidium via telefoonnummer 088 – 1260 460. Of mail naar info@asbr.nl.