Indienen einddeclaraties ESF subsidie Duurzame Inzetbaarheid 2014 -2020 mogelijk

Recentelijk heeft het Agentschap SZW het declaratieformulier Duurzame Inzetbaarheid gepubliceerd. Vanaf nu is het mogelijk om einddeclaraties van projecten ‘Duurzame Inzetbaarheid ESF 2014-2020’ in te dienen. Prettig om te weten als u uw project al heeft gerealiseerd. Dit is namelijk het moment waarop u uw positieve beschikking daadwerkelijk ten gelde kunt maken.

Na indiening van de declaratie ontvangt u binnen dertien weken een vaststellingsbeschikking, waarna het subsidiebedrag binnen zes weken daadwerkelijk wordt uitgekeerd.

Ook in 2015 is het overigens weer mogelijk aanvragen in te dienen voor projecten gericht op de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Naar verwachting zal het loket in september of oktober dit jaar worden opengesteld.

Wilt u meer informatie of hulp bij het indienen van de einddeclaratie of meer weten over uw mogelijkheden om een aanvraag in te dienen, neem dan contact op met de subsidieadviseurs van ASBR Subsidium via telefoonnummer 088-1260460 of mail naar info@asbr.nl.