Impulsloket, interessante subsidieregeling met maximaal € 125.000,- subsidie

Het Impulsloket van het Nationaal Programma Groningen is een regeling om de leefbaarheid in de omgeving te verbeteren. Wellicht is deze regeling ook interessant voor u. Het Impulsloket is een subsidieregeling om de leefbaarheid in de provincie Groningen te verbeteren. Dit is een regeling voor zowel stichtingen, verenigingen of coöperaties zonder winstoogmerk, als kleinschalige ondernemingen waarvan de verwachte jaaromzet niet meer dan € 20.000,- bedraagt. In beide gevallen dient de organisatie in de provincie Groningen gevestigd te zijn. Om voor de regeling in aanmerking te komen, dient het project:

  • Een positief effect te hebben op de omgeving en dien je aan te kunnen tonen dat het ondersteund wordt door mensen in de buurt;
  • Toekomstbestendig te zijn;
  • Bij te dragen aan de vier ambities van Nationaal Programma Groningen en mag het nooit ten koste gaan van één van deze ambities. Dit zijn: leefbaarheid, economie, natuur en klimaat, werken en leren.

Voor stichtingen, verenigingen of coöperaties bedraagt het subsidiepercentage maar liefst 50% van de projectkosten. Onder projectkosten worden alle kosten die in relatie staan tot het bereiken van het resultaat van het project verstaan. Voor stichtingen en verenigingen is de minimale subsidie € 10.000,- en maximaal € 125.000,-. Voor kleine ondernemers bedraagt het subsidiepercentage 50% van de noodzakelijke investeringsuitgaven met een maximaal subsidiebedrag van € 15.000,-. Daarnaast geldt dat je onderneming uniek moet zijn in jouw stad, dorp, buurt of omgeving.

Interesse en/of deskundig advies?

Wilt u laten beoordelen of u in aanmerking komt voor bovenstaande subsidie? Wij informeren u graag over de subsidiemogelijkheden en kunnen uw aanvraag tijdig verzorgen. Neem contact op met de deskundige adviseurs van ASBR Subsidium via telefoonnummer 088-1260460. Of mail naar info@asbr.nl.