Gemiddelde klantwaardering ASBR Subsidium via het SNN een 9.1!

Het Samenwerkingsverband Noord-Nederland is een van de grotere subsidieverstrekkers, in de drie Noordelijke provincies zelfs de grootste. Zij geeft bedrijven en instellingen in het Noorden via haar website sinds kort de kans om een kwaliteitskeurmerk toe te kennen aan adviseurs. ASBR Subsidium scoort op dit moment een 9,1 op de site van het SNN. Wij gaan elke dag voor 10, maar een dikke 9 is een score die ons bevestigt dat we op de goede weg zijn, dat al sinds 1991. Klanten en relaties bedankt!

ASBR Subsidium is één van de grotere en gerenommeerde partijen in het Noorden als het gaat om subsidieverwerving. Subsidieverwerving in het woud aan regelingen is een hoog specialisme, een vak apart. Bijblijven, kansen zien en snel schakelen. Onze subsidieadviseurs hebben jarenlange ervaring met subsidieverwerving en begeleiding van ‘A tot Z’ van uiteenlopende projecten. Vele miljoenen subsidie realiseerden wij sinds 1991 voor ruim 800 verschillende kleinere en grotere bedrijven. Een kwestie van goed geïnformeerd blijven, fileren, combinaties zoeken, mogelijkheden zien èn met ondernemersgeest meedenken.

Onze dienstverlening zelf ervaren?
Heeft u zelf vragen, een project of bent u benieuwd naar subsidiemogelijkheden? Wij helpen u graag verder! Neem gerust contact op met de deskundige adviseurs van ASBR Subsidium via telefoonnummer 088-1260460. Of mail naar info@asbr.nl.