Creëert u nieuwe arbeidsplaatsen? De EBG ArbeidsplaatsenregelinG 2017 staat u financieel bij!

De EBG ArbeidsplaatsenregelinG 2017 stimuleert economische structuurversterking. De regeling draagt financieel bij aan projecten die zich onder andere richten op uitbreiding, vestiging, innovatie of wijziging van bedrijfsactiviteiten. Deze projecten moeten direct bijdragen aan werkgelegenheid, verbetering van de economische structuur en innovatie. In dat geval ligt een bijdrage van maximaal € 7.500,- per gecreëerde arbeidsplaats in het verschiet.

De regeling is van kracht in de gemeenten Appingedam, Bedum, Delfzijl, De Marne, Eemsmond, Loppersum, Slochteren, Ten Boer en Winsum. De sectoren Bouw, Agrochemie & Energie, Toerisme en Mobiele Communicatietechnologie/5G krijgen de maximale bijdrage. Voor andere sectoren bedraagt de maximale subsidie € 5.000.

Puntensysteem
De subsidieverstrekker hanteert bij de beoordeling een puntensysteem, gebaseerd op criteria als aantal gecreëerde arbeidsplaatsen, bijdrage aan economische structuur, samenwerking, duurzaamheid en investering in R&D. Lees in ons uittreksel over de voorwaarden en criteria. Er is tot en met 31 december 2018 een budget van € 1.000.000,- beschikbaar.

Interesse en/of deskundig advies?
Het budget is niet oneindig, maar de regeling is per 1 september jongstleden opengesteld. Volop kans dus als er u er snel bij bent. Wilt u laten beoordelen of u in aanmerking komt voor bovenstaande subsidie? Wij informeren u graag over de subsidiemogelijkheden. Neem contact op met de deskundige adviseurs van ASBR Subsidium via telefoonnummer 088-1260460. Of mail naar info@asbr.nl.