EBG AdviesregelinG uitgebreid met schrijven van een marketingplan!

De EBG AdviesregelinG verstrekt MKB ondernemers in Noord-Groningen subsidie voor kosten op het gebied van bedrijfsadvies. De subsidie bedraagt 50% van de advieskosten. De maximale subsidiehoogte bedraagt per aanvraag € 2.500,-. In verband met het succes van de regeling is het aantal onderdelen waarvoor subsidie kan worden aangevraagd uitgebreid met het schrijven van een marketingplan.

In aanmerking komen MKB bedrijven die zijn gevestigd én actief zijn in één van de negen Noord-Groningse gemeenten, te weten: Eemsmond, Appingedam, Delfzijl, voormalige gemeente Slochteren, Winsum, Ten Boer, Bedum, De Marne of Loppersum. Dit geldt ook voor bedrijven die zich in deze gemeenten willen gaan vestigen of waarvan de effecten van een project hun uitwerking vinden in het werkingsgebied.

Subsidiabel zijn de advieskosten voor:

  • Het schrijven van een businessplan
  • Het opstellen van een marketingplan
  • Beoordelen of een investeringsplan haalbaar is
  • Indienen van een aanvraag voor risicofinanciering
  • Advisering over bedrijfsoverdracht

De maximale bijdrage bedraagt €2.500,- per activiteit met een subsidiepercentage van 50% van de in aanmerking komende kosten. U kunt eenmaal een aanvraag indienen per activiteit, dus maximaal € 12.500,- subsidie ontvangen.

Aanvragen
Aanvragen kunnen worden ingediend van tot en met 31 december 2018.

Interesse?
Bent u benieuwd of in aanmerking komt voor de EBG AdviesregelinG? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact op met de deskundige adviseurs van ASBR Subsidium via telefoonnummer 088-1260460. Of mail naar info@asbr.nl.