ASBR Subsidium en VNO NCW Noord bundelen krachten voor succesvolle subsidieaanvragen

Gepubliceerd op 26 maart 2024

ASBR Subsidium en VNO NCW Noord bundelen krachten voor succesvolle subsidieaanvragen

ASBR Subsidium heeft onlangs in samenwerking met VNO NCW Noord twee zeer geslaagde evenementen georganiseerd. Onder het motto “Gratis geld voor groei. Zet je plannen om in geld” werden ondernemers en HR-managers uit Noord-Nederland uitgenodigd om deel te nemen aan dynamische sessies. Dit als onderdeel van de strategische samenwerking.

De bijeenkomsten waren vooral bedoeld voor MKB’ers, HR-managers en ondernemers die klaar zijn voor een flinke upgrade in bedrijfsvoering en personeelsontwikkeling.

Tijdens de sessies stond het benutten van verschillende subsidies, zoals het Just Transition Fund (JTF), SLIM en MDIEU, centraal. De genodigden kregen een deepdive op de mogelijkheden van deze subsidies. Er werden tips, stappenplannen en praktische begeleiding geboden om de subsidieaanvraag soepel te laten verlopen, zonder onnodige bureaucratie.

Er lag een speciale focus op de overgang naar een toekomstbestendig personeelsbestand en het optimaal benutten van digitale tools en robotisering. De interactieve sessies werden geleid door specialisten Emille Schoonbeek en Hendrik Jan Oeben van ASBR Subsidium, die de deelnemers voorzagen van praktische begeleiding om effectief een subsidieaanvraag in te dienen en zo innovatie en groei te financieren.

ASBR Subsidium en VNO NCW Noord kijken met tevredenheid terug op deze succesvolle en vruchtbare bijeenkomsten en staan klaar om in de toekomst nog meer ondernemers te ondersteunen bij hun groei en ontwikkeling. Voor leden werd hiervoor een jaar geleden de Subsidiehelpdesk Noord in het leven geroepen, een gratis helpdesk voor alle subsidievragen; 088-1260470. Ook kunnen leden de subsidiescan van ASBR Subsidium invullen.

De presentatie die gebruikt is tijdens de bijeenkomsten vind je hier.