Diensten

Diensten

De dienstverlening op het gebied van subsidieadvies begint met een inventarisatie van de subsidiemogelijkheden. Hierop volgend verzorgen wij het gehele subsidietraject, wat bestaat uit het opstellen en indienen van de aanvraag, het onderhouden van contacten met de subsidieverlenende instantie, het begeleiden van de projectadministratie, alsmede het opstellen van tussentijdse rapportages en de einddeclaratie. Ook controles van subsidieverlenende instanties worden door ons voorbereid en bijgewoond. ASBR Subsidium verricht haar diensten op het gebied van subsidieadvies voornamelijk voor het grotere midden- en kleinbedrijf. Veel van onze klanten behoren tot de sectoren biobased industrie, ICT, chemie, bouw, food en feed, metaalindustrie, procesindustrie en zakelijke/technische dienstverlening.

In het kader van projectmanagement verzorgen wij voor met name samenwerkingsverbanden, brancheorganisaties en gemeenten de volledige begeleiding en coördinatie van subsidieprojecten. Met name het in goede banen leiden van de benodigde administratieve organisatie en coördinatie tussen betrokken partijen speelt hierbij een belangrijke rol. Uiteraard initieert ASBR Subsidium ook met regelmaat zelf projecten, waarvoor zij vervolgens het gehele management verzorgt.

Veelal werken we op basis van ‘no cure, no pay’. Wel zo prettig en transparant voor beide partijen. Minder complexe opdrachten of een second opinion kunnen wat ons betreft ook op regiebasis met een interessant uurtarief. Maatwerk en overleg zijn ook hierop van toepassing.

Gedrevenheid en flexibiliteit kenmerkt onze aanpak. De combinatie met onze uitgebreide kennis en ervaring maakt dat wij de subsidiemogelijkheden voor onze klanten optimaal kunnen benutten. We staan door onze werkwijze goed te boek bij subsidieverlenende instanties. Al vanaf 1991. Bij al onze diensten maken we gebruik van onze kennis van en ervaring op het gebied van subsidieregelingen, subsidieverwerving, administratieve processen, alsmede onze uitgebreide kennis van bedrijven en organisaties.

DOE ONZE SUBSIDIESCAN.

Benieuwd of je organisatie in aanmerking komt voor subsidie? Vul vrijblijvend onze subsidiescan in en wij nemen contact met je op.

Naar subsidiescan

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Altijd als één van de eersten op de hoogte worden gebracht van actuele subsidie ontwikkelingen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

Ervaringen van anderen

review bulletpoint container image review bulletpoint container image

100% inzet

"Belangrijk voor mij is het persoonlijk contact, daarnaast helder en duidelijk zijn wat bij mijn bedrijf past. Er is 100% inzet om het gestelde doel te bereiken. Prettige mensen om…
Tjark Hulst
Directeur Hulst Innovation Cable Equipment
review bulletpoint container image review bulletpoint container image

Klantgericht en proactief

"Zeer klantgericht, ze denken voor ons, zijn proactief. ASBR Subsidium ontzorgt ons"
Stefan Holthausen - Directeur
Holthausen Groep
review bulletpoint container image review bulletpoint container image

Verwezenlijking van onze plannen

"Zonder subsidie hadden wij niet alle plannen op het gebied van productontwikkeling, innovatie en marketing kunnen verwezenlijken".
Arjan Beekman
Business Controller - Hooghoudt
review bulletpoint container image review bulletpoint container image

Meer subsidies voor innovaties

"ASBR Subsidium zorgt ervoor dat wij voor onze innovaties van meer subsidieregelingen gebruikmaken!"
Dirk Aalbers - Managing Director
Horus View and Explore
review bulletpoint container image review bulletpoint container image

Vakbekwaam en meedenkend

"Vakbekwaam, meedenkend en een schat aan kennis en ervaring. ASBR Subsidium is een prima partij om mee samen te werken!"
André Klinkenberg - Finance Director
Transportbandenfabriek EA Broekema
review bulletpoint container image review bulletpoint container image

Professioneel

"ASBR Subsidium is een goede professionele club met veel ervaring en een breed aandachtsgebied op het hele spectrum en diversiteit aan subsidiemogelijkheden. Het meedenken in opties is een sterk punt."
Henri van Manen - Directeur
Tooling Holland B.V.