One stop shop industriële dienstverlening bij Hovecon, mede door IDG subsidie!

One stop shop industriële dienstverlening bij Hovecon, mede door IDG subsidie!

Hovécon is gespecialiseerd in Constructie, Apparatenbouw en Technische dienstverlening. Het bedrijf is 24/7 beschikbaar om problemen van klanten op te lossen. Haar klanten waarderen deze serieuze, betrouwbare en vakkundige inzet en beschikbaarheid. De afgelopen jaren is veel geïnvesteerd in groei en in kwaliteit van mensen en haar diensten.

Veel van de klanten zijn grote procestechnologische bedrijven waar Hovécon zowel bij storing als geplande stops met man en macht probeert de machines up and running te houden.

Om haar dienstverlening verder te versterken heeft het bedrijf geïnvesteerd in een Trumpf Fibre laser inclusief platenpaternoster en tilhulp. Met deze machine is men in staat om 24/7 en in eigen beheer datgene te maken wat noodzakelijk is om een storing bij haar klanten te verhelpen. De nieuwe machine zorgt voor een nieuwe productieomgeving waarbij op een veilige, efficiënte manier het plaat materiaal verzameld en beheerd wordt.

Reden voor de investering was de wens van de klanten om contracten af te sluiten waarin vooraf afspraken gemaakt worden over responstijden, kwaliteit van dienstverlening en bonus-malus regelingen.

De investering is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Provincie Groningen uit het programma Groningen@Work. De aanvraag is ingediend door ASBR Subsidium.

In de onderstaande video vertelt eigenaar Homme van der Veen vol trots over zijn bedrijf Hovecon. (bron filmpje; Economic Board Groningen)

Wilt u ook meer weten wat ASBR Subsidium u kan bieden? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact op met de deskundige adviseurs van ASBR Subsidium.