ASBR Subsidium partner jonge ondernemers De Noordelingen

 

ASBR Subsidium is vaste partner geworden van De Noordelingen; hèt netwerk voor ambitieuze starters en high potentials. De Noorderlingen voert een zogenaamd ‘TopProgramma Ondernemerschap’ dat is ontstaan vanuit het Sectorplan Noord. Binnen het Sectorplan Noord hebben de vier noordelijke hogescholen een keuze gemaakt om samen te werken op een aantal themagebieden, waaronder ondernemerschap.

Ondernemers van de toekomst
Het programma van De Noorderlingen richt zich op een selecte groep studenten, eigenzinnige ondernemers die in de toekomst het verschil gaan maken voor het noorden. Deze nieuwe helden worden optimaal ondersteund zodat zij een vliegende start maken. Voor deze belangrijke kleine groep is nog geen goed (en uitdagend) aanbod op het gebied van ondernemerschap te vinden in het onderwijs. Ze krijgen onder andere professionele ondersteuning bij de groei van het bedrijf, persoonlijke ontwikkeling en netwerken. Je kunt je hier aanmelden.

Waarom partnership ASBR Subsidium?
ASBR Subsidium is als partner toegetreden om de ondernemers van de toekomst te adviseren op het gebied van subsidie- en fondswerving. Waarom? Wij kunnen iets voor De Noorderlingen betekenen omdat wij veel ervaring hebben met jonge ondernemers en innovatieve projecten en producten. Onze bedrijfsnaam staat niet voor niets voor Ambition – Skills – Brains – Recources. Menig start-up kwam in een stroomversnelling door een financiële impuls vanuit subsidie, mogelijk gemaakt door ASBR Subsidium. Wij weten hoe lastig het is om een bedrijf op te zetten en een nieuw product in de markt gezet te krijgen, prettig als er dan wat financiële armslag is. Als ASBR Subsidium vinden wij het van groot belang dat er voldoende aanwas blijft van jonge innovatieve bedrijven en daarom willen wij diegenen daarbij graag ondersteunen.