Over ons

ASBR Subsidium - Wie zijn wij en wat doen we?

ASBR Subsidium is een adviesbureau op het terrein van subsidieverwerving en projectmanagement. Eigentijds, toegankelijk en leidend in subsidieadvies met rendement. We begeleiden al sinds 1991 innovatieve samenwerkingsprojecten en een diversiteit aan subsidieaanvragen van ‘A tot Z’.

We hebben vanuit ons kantoor in Hoogezand het noordelijke bedrijfsleven als speerpunt. Al jaren als een van de meest gerenommeerde adviesbureaus. Misschien daarom wel sinds enige tijd als strategisch partner van VNO-NCW/MKB Noord. Ons team maakt maximaal gebruik van de regionale-, provinciale-, landelijke- en Europese mogelijkheden voor projecten die binnen onze eigen landsgrenzen vorm en inhoud krijgen. We begeleiden met name subsidieaanvragen op het terrein van circulariteit, innovatie, waterstof, biotechnologie, investeringen, samenwerking, energietransitie, duurzame inzetbaarheid en HR.

Eigenaarschap van het eerste tot het laatste moment. Daar staan we voor. Van het inventariseren van de mogelijkheden tot en met het declareren en ontvangen van de gelden. Wij geven thuis! Naast subsidiebegeleiding voor individuele organisaties, treden wij ook op als initiator en aanjager van de grotere samenwerkingsprojecten en als projectbureau voor diverse landelijke brancheorganisaties.

We hebben een succesratio van >97%. No cure, no pay is ons bijpassende verdienmodel. Ons subsidieadvies levert u dus altijd meer op dan het kost! Met recht ‘subsidieadvies met rendement’.

ASBR Subsidium is een zelfstandig onderdeel van ASBR, waartoe ook de HR bedrijven ASBR Compaz en ASBR YouManagement behoren.

ASBR Subsidium - Waar staan wij voor?

Bij de keuze van onze naam hebben wij ons laten inspireren door onze kernwaarden:

Ambition, Skills, Brains en Resources

Ambition

Wij beschikken bij ASBR over een flinke dosis ambitie; we stellen onszelf en anderen duidelijke doelen, en willen deze bereiken. Wij willen altijd en overal vooruit, niet stilzitten. Graag lopen we voorop en geven we het goede voorbeeld. Nog liever stellen we anderen in staat om te accelereren.

Skills

Om doelstellingen te kunnen bereiken zetten wij onze vaardigheden in. Deze ontwikkelen wij constant en op allerlei manieren. Alles ten dienste van klanten. Wij beschikken over de juiste vaardigheden om jouw vraagstelling goed te begeleiden en tot het gewenste resultaat te komen. Anders doen we het niet.

Brains

Bij ASBR zijn wij bevlogen en bekwame professionals. Allen specialist op ons vakgebied en hoog opgeleid. Door (bij)scholing en jarenlange ervaring beschikken wij over de meest actuele knowhow. Wij zijn probleemoplossend en in staat om abstract, logisch en consistent te redeneren. Soms een tikkeltje eigenwijs, maar altijd ‘met verstand’.

Resources

Wij kennen de juiste bronnen of zoeken deze op; we laten jou hier altijd van profiteren. Of dit nu gaat om eigen of externe data, ervaring of vakkennis. Wij zorgen dat we altijd en overal de juiste bronnen aanboren. Neutrale en betrouwbare bronnen. We delen al onze bronnen graag, zodat jij, of jouw organisatie, kan blijven “groeien en bloeien”.

Chiron

Ons logo

Als logo ondersteunt Chiron, de meest wijze centaur uit de Griekse mythologie, onze kernwaarden.

In de Griekse mythologie kennen we Chiron, de oudste en meest wijze centaur, als leermeester van onder andere Achilles. De kernwaarden van ASBR zijn allen vertegenwoordigd in Chiron.

Het ambitieuze karakter laat Chiron zien door zich continu te willen door ontwikkelen, op vele gebieden. Hij beschikt over de juist bronnen om informatie in te winnen en is in staat zeer veel kennis tot zich te kunnen nemen. Chiron beschikt tevens, als enige centaur, over de vaardigheden om de opgedane kennis over te dragen en anderen daarvan deelgenoot te maken.