Ons team

Ons team

We zijn trots op ons team! Elke dag weer geven we samen vorm en inhoud aan onze kernwaarden: Ambition, Skills, Brains en Resources. We hebben een hechte, open en informele teamsfeer. Hard (en slim) werken, samen uitdagingen aangaan, ontspanning zoeken waar mogelijk, een lolletje tussendoor en er uiteindelijk samen elke dag voor gaan. Die combinatie werkt voor ons heel goed en heeft ons gebracht waar we nu staan. Mede daarom werken onderstaande personen al jarenlang bij ASBR Subsidium. Leg gerust jouw vraag aan één van ons voor.

Drs. Monique Alberts - Directeur ASBR Subsidium

“Subsidiebudgetten zijn nog te vaak onbenut vanuit onwetendheid of complexe regelgeving.

Wij kennen de klappen van de zweep en ons team gaat voor jou en jouw bedrijf door het vuur.

Een subsidieaanvraag van ideevorming tot en met controles en het ontvangen van subsidiegelden is een complex proces. Dat is ons vak!”

Emille Schoonbeek - Subsidieadviseur

“Ik ben jouw betrokken partner bij het verzilveren van subsidiekansen en kom in het bijzonder tot mijn recht als initiator en aanjager van innovatie en samenwerkingsverbanden.”

Geïnteresseerd?

Dan nodig ik je van harte uit voor een vrijblijvend gesprek.

Hendrik Jan Oeben - Subsidieadviseur

“ Betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel, wij doen net dat stapje extra.

Energie en duurzaamheid hebben mijn bijzondere interesse. We moeten zuinig zijn op wat we hebben.”

Geïnteresseerd?

Dan nodig ik je van harte uit voor een vrijblijvend gesprek.

Alex Westers - Projectmedewerker / Subsidieadviseur

“Ik hecht vaak af wat teamleden beloven of subsidieverstrekkers van ons en jou als klant vragen. Een hele dankbare taak, want uiteindelijk zorgen tijdigheid en juistheid voor de gelden die onze klant krijgt.  Daar is het vaak allemaal om te doen.”

Geïnteresseerd?

Dan nodig ik je van harte uit voor een vrijblijvend gesprek.

Jolanda Lantinga - Projectcoördinator subsidies

“Er gaat van alles qua subsidies over mijn bureau, daar ben je per slot van rekening Projectcoördinator subsidies voor. Vanwege groei ben ik sinds begin 2024 toegevoegd aan dit leuke team. Sommige regelingen begeleid ik zelf, bij andere projecten ondersteun ik de adviseurs. Alles met één doel; subsidies soepel bij onze klanten krijgen”.

 

WIL JIJ DEEL UITMAKEN VAN ONS TEAM?

Wil je ons mooie team komen versterken? Neem dan snel contact op met Edwin Klomp (Algemeen Directeur ASBR, e.klomp@asbr.nl). We zijn door groei en het kunnen realiseren van al onze ideeën namelijk constant op zoek naar talent!

Er zijn voldoende mogelijkheden om je werkweek zelf in te richten, natuurlijk wel met een duidelijke structuur. De persoonlijke ontwikkeling, opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke combinatie van op kantoor werken, thuiswerken en klantbezoek (mits je dat ambieert) maakt werken bij ASBR Subsidium erg interessant. En natuurlijk een mooie orderportefeuille met bijvoorbeeld opdrachten op het gebied van duurzaamheid, circulaire economie, (technische)innovatie, investeringen, export en energietransitie.