Nieuws

Resultaten:

35 resultaten gevonden
  • Sorteer op categorie

  • Resultaten per pagina:

Rijden op waterstof serieus alternatief; 125 miljoen vrijgemaakt

28 september 2023
Investeringen in waterstof als brandstof voor vrachtwagens en (bestel)auto’s worden rendabeler nu het demissionaire kabinet afgelopen maandag 125 miljoen euro beschikbaar stelt om ondernemers de overstap naar die groene brandstof te laten maken. Zie bijgevoegd artikel uit het Dagblad van het Noorden van 26 september jl., waarin klanten Hyzon Motors Europe en Holthausen Clean Technology naar voren worden gebracht als innovators binnen de sector.

Nationale variant subsidieregeling LEADER projecten Oost-Groningen 2023-2027 gepubliceerd!

29 augustus 2023
De nationale variant van de LEADER regeling is gepubliceerd. Doel van deze regeling is het ondersteunen van initiatieven van inwoners, ondernemers en organisaties uit Oost-Groningen ter versterking van de economie, de leefbaarheid en het toerisme.

Maatwerkadvies voor MKB’ers in gemeente Groningen tot Euro 5.000,- subsidiabel

7 augustus 2023
Vanaf 1 augustus kan elk MKB bedrijf in de gemeente Groningen in aanmerking komen voor een subsidie van 50% van (advies)kosten op het gebied van bedrijfsontwikkeling, innovatie, strategisch HRM, impact-ondernemen en/of digitalisering. De subsidie bedraagt maximaal € 2.500,-.

Kijk nú terug; webinar over MDIEU voor bedrijven en corporaties

19 juli 2023
De zogenaamde MDIEU regeling bestond al enige tijd voor sectorfondsen, maar komt nu vanwege het succes ook beschikbaar voor bedrijven! Met de “Maatwerkregeling Duurzame Inzetbaarheid en Eerder Uittreden” (MDIEU) kunnen bedrijven vanaf 1 september t/m 30 november 2023 subsidie aanvragen voor activiteiten die de duurzame inzetbaarheid van werkenden in hun organisatie vergroten.