Nieuws

Resultaten:

35 resultaten gevonden
  • Sorteer op categorie

  • Resultaten per pagina:

EIA 2024, nieuwe Energielijst gepubliceerd

8 januari 2024
Recent heeft RVO de Energielijst 2024 gepubliceerd en tevens de wijzigingen in de EIA regeling bekend gemaakt. Middels de Energie-investeringsaftrek (EIA) ondersteunt de overheid energiezuinige investeringen van bedrijven financieel met belastingvoordeel.

Vanaf 1 december subsidie voor haalbaarheidsonderzoek MKB in Noord-Nederland

29 november 2023
Noord-Nederlandse MKB-ers met een innovatief idee die eerst de haalbaarheid willen toetsen kunnen in aanmerking komen voor de MKB haalbaarheidsvoucher. Vanuit deze regeling kan maximaal € 45.000,- subsidie worden verkregen voor de kosten die met het haalbaarheidsonderzoek zijn gemoeid.

MDIEU in 2024, nieuwe subsidierondes Duurzame Inzetbaarheid voor bedrijven

7 november 2023
Met de “Maatwerkregeling Duurzame Inzetbaarheid en Eerder Uittreden” (MDIEU) kunnen bedrijven in april 2024 en september 2024 opnieuw subsidie aanvragen voor activiteiten die de duurzame inzetbaarheid van werkenden in hun organisatie vergroten. Daarnaast kan de subsidie worden ingezet om oudere werknemers met zwaar werk eerder te laten stoppen. De aanvragen worden op volgorde van ontvangst beoordeeld, waardoor een zorgvuldige voorbereiding extra van belang is. Wij kennen de klappen van de zweep.

WBSO 2024

2 november 2023
In 2024 is de WBSO (Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk) wederom beschikbaar. Al ruim 25 jaar worden Nederlandse bedrijven door middel van de WBSO gestimuleerd om bezig te houden met onderzoek en ontwikkeling. Dit wordt in 2024 gecontinueerd.