ASBR Subsidium groeit en zoekt versterking; vacature Senior Subsidieadviseur

ASBR Subsidium is een gespecialiseerd en deskundig adviesbureau op het terrein van subsidieverwerving en projectmanagement. Wij begeleiden subsidieaanvragen van ‘A to Z’; van het inventariseren van de mogelijkheden tot en met het declareren van de gelden.

Sinds de start van de organisatie in 1991, vormen advisering en begeleiding van subsidieaanvragen in de domeinen techniek – innovatie – samenwerking – duurzame inzetbaarheid – employability voor het noordelijke bedrijfsleven de speerpunten binnen de dienstverlening. Naast subsidiebegeleiding voor individuele bedrijven en instellingen, treden wij ook op als initiator van clusteraanvragen en projectbureau voor landelijke brancheorganisaties.

ASBR Subsidium, gevestigd te Hoogezand, maakt onderdeel uit van ASBR B.V., waartoe ook ASBR Compaz en ASBR YouManagement behoren. Zie ook www.subsidium.nl en www.asbr.nl. Vanwege groei van de organisatie zijn wij op zoek naar versterking.

vacaturen nieuw

De uitdaging

Een hecht professioneel jong team met jarenlange ervaring, een sterke marktpositie in Noord-Nederland en een organisatie die al jarenlang consequent groeit. Daar kun jij binnenkort deel vanuit maken! Je bent in deze rol commercieel actief, boort nieuwe contacten en netwerken aan, geeft voorlichting en koppelt kansen in de markt aan actuele subsidiemogelijkheden. Je zet dit alles om in daadwerkelijke aanvragen en toekenningen. Je gaat hiermee in de markt een prominente rol vervullen binnen de dienstverlening subsidieverwerving en projectmanagement van ASBR Subsidium.

Je krijgt, na een gedegen inwerkperiode, een eigen klantenportefeuille die je verder gaat uitbouwen. Je taken bestaan, naast acquisitie en voorlichting, uit het inventariseren van subsidiemogelijkheden, onderhouden van contacten met subsidieverlenende instanties, het opstellen van subsidieaanvragen en aansturing van de administratieve bewaking van het gehele traject. Tevens wordt er binnen het team verwacht dat ook jij attent bent op nieuwe regelingen en de bijbehorende marktbewerking richting nieuwe en bestaande klanten verzorgt.

Het ideaalprofiel

Afgeronde opleiding op academisch niveau in bedrijfseconomische, (technisch) bedrijfskundige of commerciële richting. Enkele jaren commercieel adviserende werkervaring bij een zakelijke dienstverlener, waarbij je verantwoordelijk was voor een eigen klantenportefeuille. Een actueel netwerk in het noorden versnelt jouw inwerkperiode en kans op succes. Rijbewijs B en eigen vervoer.

Ga de uitdaging aan

Spreekt het je aan en kun je voldoen aan het gestelde profiel? Solliciteer meteen!

Vragen?

Durf jij deze uitdaging binnen ASBR Subsidium op je te nemen? Dan zijn wij benieuwd naar jouw cv en motivatie. Je kunt je (meer dan vertrouwelijk) richten tot Edwin Klomp via vacature@asbr.nl. Voor vragen of een toelichting kun je desgewenst bellen naar 088-1260440, na kantoortijd op 06-55194295.