ASBR Subsidium groeit en zoekt met spoed versterking!

ASBR Subsidium is een bevlogen en deskundig adviesbureau op het terrein van subsidieverwerving en projectmanagement. Eigentijds en toegankelijk, zijn we leidend en innovatief in subsidieadvies met rendement. We begeleiden subsidieaanvragen van ‘A tot Z’. Eigenaarschap van het eerste tot het laatste moment. Daar staan we voor, alsof het ons eigen geld en belang is. Van het inventariseren van de mogelijkheden tot en met het declareren en ontvangen van de gelden. Wij geven thuis!

Sinds de start van de organisatie in 1991, vormt met name de begeleiding van subsidieaanvragen op de terreinen techniek – innovatie – samenwerking – energie – duurzame inzetbaarheid – HR – investeringen voor het noordelijke bedrijfsleven het speerpunt. Niet zonder succes, we behoren al jaren tot de top 3 in het noorden. Naast subsidiebegeleiding voor individuele organisaties, treden wij ook op als initiator en aanjager van samenwerkingsprojecten en als projectbureau voor diverse landelijke brancheorganisaties. ASBR Subsidium, gevestigd te Hoogezand, maakt onderdeel uit van ASBR B.V., waartoe ook ASBR Compaz en ASBR YouManagement behoren. Zie ook www.subsidium.nl en www.asbr.nl.

We groeien en zoeken versterking!

We durven het ondertussen best hardop uit te spreken; we zijn succesvol, we groeien en we hebben hulp nodig! We zullen jou dus met open armen ontvangen. We hebben binnen ons bevlogen adviesteam van 5 personen namelijk een prachtrol beschikbaar voor een medior subsidieadviseur. Ben je nog junior maar wel erg gedreven? Dan nemen we jou eventueel ook op in het team en geven we jou gewoon wat extra begeleiding en support. Klik HIER voor meer info en reageren.