ASBR Subsidium aanwezig op de Promotiedagen Drenthe

Op dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei zal ASBR Subsidium aanwezig zijn op het Innovatieplein van de Promotiedagen Drenthe. Ook dit jaar weer in de TT hal in Assen. We bezetten stand 161.

De Promotiedagen Drenthe is een zakelijk event, met meer dan 9.000 bezoekers en zo’n 325 deelnemende bedrijven. Ook voor ons een leuke gelegenheid om bestaande klanten in ongedwongen sfeer te treffen en om nieuwe contacten op te doen.

ASBR Subsidium is één van de grotere en gerenommeerde partijen in het Noorden als het gaat om subsidieverwerving. Subsidieverwerving in het woud aan regelingen is een hoog specialisme, een vak apart. Bijblijven, kansen zien en snel schakelen. Onze subsidieadviseurs hebben jarenlange ervaring met subsidieverwerving en begeleiding van ‘A tot Z’ van uiteenlopende projecten. Vele miljoenen subsidie realiseerden wij sinds 1991 voor ruim 800 verschillende kleinere en grotere bedrijven. Een kwestie van goed geïnformeerd blijven, combinaties zoeken, mogelijkheden zien èn met ondernemersgeest meedenken. Lees meer; www.subsidium.nl

Wilt u een gratis toegangskaart? Deze kunt u hier aanvragen. Na het aanvragen ontvangt u de kaart per e-mail. U kunt ons beide beursdagen dus vinden op het Innovatieplein, standnummer 161. We zien u graag tegemoet! Tot dan!

thumbnail_PDD-Banner-820x147-Bezoek_ons-1