Nieuws

Resultaten:

26 resultaten gevonden
  • Sorteer op categorie

  • Resultaten per pagina:

Nationale variant subsidieregeling LEADER projecten Oost-Groningen 2023-2027 gepubliceerd!

29 augustus 2023
De nationale variant van de LEADER regeling is gepubliceerd. Doel van deze regeling is het ondersteunen van initiatieven van inwoners, ondernemers en organisaties uit Oost-Groningen ter versterking van de economie, de leefbaarheid en het toerisme.

Maatwerkadvies voor MKB’ers in gemeente Groningen tot Euro 5.000,- subsidiabel

7 augustus 2023
Vanaf 1 augustus kan elk MKB bedrijf in de gemeente Groningen in aanmerking komen voor een subsidie van 50% van (advies)kosten op het gebied van bedrijfsontwikkeling, innovatie, strategisch HRM, impact-ondernemen en/of digitalisering. De subsidie bedraagt maximaal € 2.500,-.

Kijk nú terug; webinar over MDIEU voor bedrijven en corporaties

19 juli 2023
De zogenaamde MDIEU regeling bestond al enige tijd voor sectorfondsen, maar komt nu vanwege het succes ook beschikbaar voor bedrijven! Met de “Maatwerkregeling Duurzame Inzetbaarheid en Eerder Uittreden” (MDIEU) kunnen bedrijven vanaf 1 september t/m 30 november 2023 subsidie aanvragen voor activiteiten die de duurzame inzetbaarheid van werkenden in hun organisatie vergroten.

De subsidieregeling Praktijkleren, voor o.a. BBL-ers, ook dit jaar weer open!

5 juli 2023
Net als de voorgaande jaren is ook dit jaar de Subsidieregeling Praktijkleren weer open. Deze regeling is bedoeld om werkgevers extra te motiveren en stimuleren praktijkleerplaatsen en werkleerplaatsen aan te bieden.